سقف عرشه فولادی

وجود روکش گالوانیزه در عرشه‌های این سقف باعث ایجاد مقاومت آن در برابر شرایط مختلف آب و هوایی نظیر رطوبت و گرما می‌شود.

سپس ورق‌ها علامت‌گذاری شوند تا طوری کنار هم قرار بگیرند که به سازه اضافه بار وارد نشود. ورق‌های فولادی روی نشیمن تیرهای سازه ثابت و میخکوب می‌شوند. این عملیات باید طبق نقشه‌ها انجام شود و عرض تکیه‌گاه باید حداقل برابر با عمق عرشه‌ها باشد. سپس دهانه‌ها پوشش داده می‌شوند؛ چون ورق، ذوزنقه‌ای شکل و دهانه‌های آن باز است.

در این حالت، طراح معمولاً این آرماتورهای کششی را درکف کنگره‌های ورق‌ها را در نظر گرفته و آنها را آرماتورهای طولی نام گذاری می‌کند.

از کارخانجات معروفی که این ورق ها را با کیفیت بالا تولید می کنند می توان به کارخانه امیرکبیر کاشان، هفت الماس قزوین، تاراز شهرکرد و فولاد مبارکه اصفهان اشاره نمود. همچنین در بازار، ورقهای گالوانیزه وارداتی مانند ورق هندی، قزاق، اوکراین و چینی موجود می باشد.

درباره ما شرکت ابرگان سازه اردیبهشت با اتکا به تجربه ی طولانی مدت، جدیدترین فن آوری ها و ماشین آلات تیم فنی با دانش و مجرب وآشنایی کامل با جدید ترین استاندارد ها و گواهینامه های بین المللی اقدام به ارائه ی خدمات طراحی تولید و ساخت انواع سازه های فلزی از جمله سازه های صنعتی پایپرکهای صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، پالایش گاهها، سازه های فرودگاهی، برج های مسکونی و تجاری، سقف عرشه فولادی پل‌سازی وغیره در داخل و خارج از کشور نموده است.

درباره نحوه نصب گل‌میخ‌ها نیز باید گفت که معمولاً این موارد را به‌وسیله دستگاه جوش خاصی به بال تیرهای سازه‌ای جوش می‌کنند که این فرایند جوشکاری می‌تواند هم به‌صورت مستقیم روی بال تیر سازه‌ای و هم‌روی ورق فولادی انجام گیرد.

این نوع از سقف در سازه فلزی کاربرد گسترده ای دارند. در این مقاله به طور مفصل به بررسی مزایا و معایب سقف عرشه فولادی و صد البته نحوه اجرا و جزئیات ویژگی‌ها و مشخصات، مقاومت، ضخامت و دهانه آن پرداخته شده است.

بتن به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مصالحی که در ساخت‌وساز مورد استفاده قرار می‌گیرد شامل انواع متعددی می‌باشد که در مقالات قبلی به‌طور کامل به انواع آن اشاره کرده ایم.

تنها مشکل این است که به دلیل هزینه تولید بالا، همه تولیدکنندگان عرشه توانایی تولید چنین پروفیل‌هایی را ندارند.

سطح مقطع ورق عرشه فولادی اجزا اصلی سطح مقطع ورق عرشه فولادی را می‌توان به عمق، بال بالایی، بال پایینی، دندانه پایینی، دندانه بالایی و لبه تقسیم‌بندی کرد.

برای اجرای سقف عرشه فولادی، نصب ورق‌های فولادی با استفاده از میخ‌های فولادی و بدون هیچ‌گونه عملیات جوشکاری به آسانی صورت می‌گیرد.

طبق این روش طراحی از قابلیت مقاومت کششی ورق فولادی ذوزنقه‌ای در مقطع صرف‌نظر شده و به عبارت دیگر ورق فولادی ذوزنقه‌ای را به‌عنوان یک قالب که می‌بایست قادر به تحمل بارهای زنده موجود تا مرحله بتن‌ریزی همچنین وزن بتن خیس و خشک باشد در نظر می‌گیرند.

از این سیستم در سازه‌های شیب دار یا دارای انحنا نیز استفاده می‌گردد.

اما علاوه‌بر این مزیت‌ها ، سقف عرشه فولادی دارای مزایای متعدد دیگری هم می‌باشد که یکی دیگر از مزایای آن، سرعت بالا در اجرا است. از آن‌جایی که در اجرای این نوع سقف ساختمانی از عرشه فولادی استفاده می‌شود سرعت اجرای سقف نیز به صورت چشم‌گیری افزایش پیدا می‌کند درنهایت بر روی سرعت اجرای کل پروژه ساختمانی نیز تاثیر چشم‌گیری خواهد داشت.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *